Відбувся благодійний турнір з мініфутболу на підтримку ЗСУ приурочений Дням пам’яті та примирення і перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

5 травня 2023 р. у спортивній залі Відокремленого структурного підрозділу «Вишнянський фаховий коледж Львівського національного університету природокористування» відбувся благодійний турнір з мініфутболу на підтримку ЗСУ приурочений Дням пам’яті та примирення і перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

З вітальним словом до молоді звернулися заст.директора з навчальної роботи Марія Храбко, начальник відділу культури, молоді та спорту Рудківської міської ради Тарас Курило, директорка Самбірської гімназії № 9 імені Андрія Струся Оксана Цимбрила, Петро Гренюх, колишній викладач історії, а сьогодні захисник Збройних Сил України та міський голова Рудківської ОТГ Іван Лозинський.

За звання найсильнішої боролися 7 юнацьких команд Городоцької та Рудківської ОТГ.

Матчі відбувались у напруженій безкомпромісній боротьбі, оскільки кожна команда прагнула здобути перемогу. Юні спортсмени показали неабияку наполегливість, спритність, майстерність у володінні м’ячем, тактичні здібності, витривалість та чудову гру.

Переможцем турніру стала команда Рудківської гімназії, друге місце виборов Опорний заклад “Рудківської СЗШ І-ІІІ ст. ім.В.Жеребного”, третє місце посіла команда Підгайчиківської ЗОШ І-ІІІ ст.

В перервах між матчами вболівальників розважав хореографічний гурток Самбірської гімназії №9 ім. Андрія Струся (керівник Оксана Кондзьолка), за що їм щира подяка.

Завдяки благодійним пожертвам вдалося зібрати, 5663 грн., які підуть на підтримку ЗСУ.

Залишити відповідь