Від символу нації – до безсмертя

Кажуть герої не вмирають, вони лише відходять у вічність,  залишаючи після себе глибинний пласт величних діянь і нездоланних ідей. Стати прапором боротьби за незалежність України, Провідником національного духу  – то справа унікальна, посильна тільки вибраним історією.

Таким і був наш визначний український політик, теоретик і практик національно-визвольної боротьби, таким він і є у свій ювілей.

Степан Бандера – символ української нації. Чимало написано про нього – і білої правди і, чорної осуди. Остання з під пера ворогів України. Але від сонця темінь гине, а світ очищається.

І ми, педагоги, працівники бібліотеки повинні вести роботу по очищенні темряви.

До ювілею С. Бандери в Вишнянському коледжі проведено ряд міроприємств.

Згідно плану заходів до 110 річниці від Дня народження С. Бандери оформлена книжкова виставка «Степан Бандера – символ національно-визвольного руху», новими документами поповнено куток «Борцям за волю України», проведено інформаційну годину «Степан Бандера – правдиве висвітлення особи, борця, громадянина», патріотичну бесіду «С. Бандера: життя покладене на вівтар Вітчизни», переглянуто документальний фільм «Степан Бандера –  незламний борець за волю України».

Працівники бібліотеки.

Залишити відповідь