ВІТАЄМО НАШОГО ВОЛОНТЕРА із США

Ось і розпочалася наша співпраця з Корпусом Миру. Ми раді вітати Волонтера Девіда Шенона, який, склаваши присягу 25 жовтня в Українському Домі, офіційно став Волонтерем у нашому коледжі. Корпус Миру США в Україні було засновано у 1992 році, коли український Президент Леонід Кравчук та американський Президент Джордж Буш підписали двосторонню угоду про започаткування Корпусу Миру США в Україні. Допомагати громадянам України шляхом надання компетентних спеціалістів для задоволення існуючих потреб у технічній кваліфікації, сприяти кращому розумінню американців українцями, українців з боку американців, просувати мир та дружбу серед народів світу – це неоціненна праця. Велике спасибі Корпусу МИРУ! НАШ спільний ПРОЕКТ- це викладання англійської мови як іноземної, в ході якого ми очікуємо:
– розширити асортимент навчальних засобів для роботи в класі і допомагати студентам набути навичок володіння мовами, які допоможуть їм досягти успіху як в подальшій освіті, так і в майбутній кар’єрі;
– покращити навики володіння мовою серед викладачів;
– запровадити партнерське викладання за участю Волонтера;
– підвищити мотивацію щодо вивчення мови з носієм у позааудиторний час;
– збагатити і тим покращити освітній процес. Ми надіємось на плідну і ефективну співпрацю, міжкультурний обмін, позитивне зростання та віримо, що успіх з нами.

Залишити відповідь