Засідання навчально-методичної комісії вищих навчальних закладів

30 вересня-01 жовтня 2015 року на базі Вишнянського коледжу ЛНАУ відбулося засідання навчально-методичної комісії вищих навчальних закладів I-II рівнів акредитації спеціальностей «Правознавство» та «Організація виробництва».

В роботі комісії взяли участь: голова комісії, методист ДУ НМЦ “Агроосвіта” Тетяна Василівна Трісунова, члени комісії – заступник директора з навчальної роботи ВП НУБіП України «Бобровицький коледж економіки та менеджменту» Юлія Вікторівна Петренко, завідувачка юридичного відділення Таращанського агротехнічного коледжу Неля В’ячеславівна Громчевська, викладач Коледжу Подільського ДАТУ Людмила Станіславівна Катушинська, завідувач юридичним відділенням Володимир-Волинського агротехнічного коледжу Ігор Вікторович Сав’юк, завідувач юридичним відділенням Рівненського державного аграрного коледжу Сергій Іванович Гулюк, викладач Глухівського агротехнічного інституту Сумського НАУ Лук’яненко Тетяна Сергіївна, завідувач юридичним відділенням Вишнянського коледжу ЛНАУ Микола Данилович Заріцький, викладач Вишнянського коледжу ЛНАУ Оксана Дмитрівна Клебан.

Засідання комісії розпочав директор Вишнянського коледжу ЛНАУ Вантух А.Є., який ознайомив присутніх з історією навчального закладу, визначив напрями підготовки та перспективи розвитку коледжу.

Голова комісії Трісунова Т.В. зробила аналіз методичного забезпечення дисциплін спеціальностей 5.03040101 «Правознавство» та 5.03060101 «Організація виробництва». Наголосила на необхідності розробки електронних посібників. Презентувала електронний посібник (формат fb2) «Розміщення продуктивних сил та регіональна економіка» та електронні книги (формат fb2) «Біржове право», «Організація юридичної служби у суспільному виробництві». Рекомендувала завідувачам методкабінетами (методистам), а також педагогічним працівникам використовувати у своїй роботі практичний матеріал передового досвіду навчальних закладів, який розміщений на сайті ДУ ТМЦ «Агроосвіта».

В обговоренні перспектив створення електронного, мультимедійного забезпечення  та унаочнення з дисциплін спеціальностей «Правознавство» та «Організація виробництва» взяли участь і члени комісії.

В ході засідання Трісунова Т.В. також ознайомила присутніх з організацією підвищення кваліфікації викладачів юридичних та економічних дисциплін у 2016 році .

З доповідями щодо організації методичної роботи Вишнянського коледжу ЛНАУ на відділеннях та в юридичній консультації Вишнянського коледжу  ЛНАУ виступили завідувач юридичним відділенням Заріцький М.Д., голова циклової комісії юридичних дисциплін Галушка Н.О., голова циклової комісії обліково-економічних дисциплін Роздайбіда Н.М.

На засіданні було обговорено внесення правок у тестові завдання для незалежного виміру знань студентів спеціальності «Організація виробництва».

По завершенні засідання члени навчально-методичної комісії підбили підсумки, обговорили план роботи на наступний рік.

В ході роботи члени комісії ознайомилися з матеріально-технічною базою навчального закладу, навчально-методичним забезпеченням навчального процесу та відмітили, що педагогічний колектив проводить значну роботу щодо їх вдосконалення з метою підвищення якості підготовки фахівців спеціальностей «Правознавство» та «Організація виробництва».

Також члени комісії відвідали Палац Фре́дрів-Шепти́цьких (який розташований на території коледжу), музей Петра Сагайдачного і побували на екскурсії у місті Львові. Гості ознайомилися з історією, дізналися про видатних мешканців Львівщини і побачили найвидатніші пам’ятки історії та архітектури, а увечері помилувалися красою вечірнього Львова.

DSC_0137

DSC_0159

DSC_0136

Завідувач юридичним відділенням

Микола Заріцький

Залишити відповідь