КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ІСПИТ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 081 ПРАВО (ЗАОЧНА ФОРМА НАВЧАННЯ)

14-15 червня студенти, які здобували фахову передвищу освіту у ВСП «Вишнянський фаховий коледж ЛНУП» за спеціальністю 081 «ПРАВО», складали кваліфікаційний іспит на присвоєння кваліфікації фахового молодшого бакалавра з права.

Засідання атестаційної комісії відкрила голова екзаменаційної комісії Богдана Петрівна Ратушна – кандидат юридичних наук, доцент, професор кафедри права, яка побажала студентам мирного неба, успішного складання кваліфікаційного іспиту, не зупинятися на досягнутому та продовжити навчання у ЛНУП за спеціальність 081 ПРАВО для здобуття освітньо-професійного ступеня бакалавра. Богдана Петрівна детально ознайомила здобувачів освіти про структуру кафедри права, умовами проживання в студентському гуртожитку, вартістю навчання, а також з перспективами працевлаштування після завершення навчання у Львівському НУП. 

Кваліфікаційний іспит – це надзвичайно важливий та завершальний етап навчання у коледжі, який дозволяє оцінити знання, сформованість умінь та навичок, а також та набуття компетентностей, якими повинен володіти випускник.

Наші випускники підтвердили високий рівень здобутих у коледжі теоретичних знань та практичних навиків. Всі здобувачі освіти успішно виконали завдання, передбачені іспитом та отримали позитивні оцінки.

Слід зазначити, що 9 з 32 випускників уже працюють за фахом у структурах Національної поліції України.

З успішною атестацією випускників привітали в.о. директора Наталія ГАЛУШКА та завідувач юридичного відділення Микола ЗАРІЦЬКИЙ, які побажали здобувачам освіти миру, успіхів у професійної діяльності, втілення в життя задумів і сподівань. Вони зазначили, що випускники коледжу повинні і надалі удосконалювати свої знання з обраного фаху, щоб стати справжніми професіоналами своєї справи.

Дякуємо ЗСУ за можливість навчатися. у спокійній атмосфері та скласти кваліфікаційний іспит.

Залишити відповідь