Посвята у студенти

04 вересня у Вишнянському коледжі відбулась хвилююча церемонія для першокурсників – Посвята у студенти.

Студентську родину поповнило понад 100 першокурсників, які склали урочисту обіцянку бути гідними почесного звання студент. З цієї дати для кожного з них починається відлік днів, місяців, років для здійснення мрії – стати кваліфікованим фахівцем. За давнім Українським звичаєм добру справу розпочали з благословення єпископа, владики Геронтія та отця Ярослава настоятеля цервки Різдва Пресвятої Богородиці міста Рудок, які побажали миру, добра, милосердя та освятили святою водою.

Директор коледжу привітав студентів з Посвятою, побажав щоб гарно вчилися, зростали гідними Українцями.

Запросили до слова гостя свята, Завірюху Петра Даниловича завідувача кафедри генетики, селекції та захисту рослин, професора Львівського національного аграрного університету, який висловив впевненість у тому, що вступ у Вишнянський коледж ЛНАУ це гарний старт у самостійне майбутнє, з якого починається нелегкий шлях пізнання світу й самореалізація, яке є першим кроком у доросле життя. Ведучі урочистості Глушко Катерина Михайлівна, Белей Оксана Данилівна та молоді таланти коледжу дарували присутнім чудові пісні та прекрасну поезію.

Тож, дорогі першокурсники оволодівайте знаннями, щоб творити гідне майбутнє України. Нехай вам щастить молоде покоління студентського братства!

Залишити відповідь