ПРОБЛЕМИ УКРАЇНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА: КІБЕРЗЛОЧИННІСТЬ

ПРОБЛЕМИ УКРАЇНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА: КІБЕРЗЛОЧИННІСТЬ

27 квітня 2017 р. у Рівненському коледжі національного університету біоресурсів і природокористування України відбулася VII Регіональна міжвузівська студентська науково-практична конференція на тему: «Проблеми українського суспільства: кіберзлочинність», в якій прийняли участь студенти Вишнянського коледжу ЛНАУ Дись В.Ю, Гоцур Д.М, Заріцький О.М, Лоцько М. П, Голубець Т.М, Марек П.Ф .

З вітальним словом виступив директор коледжу Корсун Я.П., який привітав усіх присутніх із відкриттям конференції та побажав усім учасникам конференції результативної роботи на пленарному та секційних засіданнях. Програму заходу представила Балдич Л. В. методист ВСП «РК НУБіП України» модератор конференції, і запросила до слова гостей.

Серед запрошених спікерів у конференції брали участь Лепеха О. М.– начальник Поліського управління кіберполіції Депертаменту кіберполіції Національної поліції України; Сабадишин В. Р.– викладач- програміст ВСП «РК НУБіП України»; Місай В. В. – програміст-фрілансер «Evasive »; Іванців К. М.- практичний психолог ДНЗ «Рівненське ВПУ ресторанного сервісу та торгівлі »; Протоієрей Вадим Петровський – настоятель храму на честь Преподобного Агапіта Печерського; Ільїн В.А. – викладач ВСП «РК НУБіП України», юрист.

Гості відзначили актуальність обговорюваної теми та зазначили, що кіберзлочинність становить для нашої держави серйозну небезпеку. Незважаючи на зусилля правоохоронних органів, спрямованих на боротьбу з кіберзлочинами, їх кількість постійно збільшується. Під час виступів доповідачі поділилися теоретичними та практичними результатами своїх досліджень, пов’язаних з інформаційною безпекою, програмуванням та комп’ютерними системами штучного інтелекту (особлива увага приділялася обговоренню питань інформаційної безпеки).

У конференції брали участь 38 студентів з різних навчальних закладів. Учасники конференції виявили жвавий інтерес до обговорюваних тем, підтримували дискусії та задавали безліч питань доповідачам, а також висловили бажання брати участь в подібних заходах.

Після дискусій всім студентам та їх керівникам були вручені сертифікати учасників VII Регіональної міжвузівської студентської науково-практичної конференції.

За результатами роботи конференції видано збірник тез наукових доповідей учасників даного заходу.

Студентка 4 курсу економіко-правового відділення

Дись Вікторія

Залишити відповідь