Проведено захід в рамках круглого столу на тему “Здоров’я рослин для збереження довкілля”

12 травня 2023року у Відокремленому структурному підрозділі
«Вишнянський фаховий коледж Львівського національного університету природокористування» проведено захід в рамках круглого столу на тему “Здоров’я рослин для збереження довкілля” за участі викладачів та здобувачів освіти. Розпочав захід завідувач природничого відділення Іван ПАЗЮК. Акцентував на важливості проведення даного заходу в.о. директор коледжу Андрій ВАНТУХ, кандидат сільськогосподарських наук. Організовано професійне спілкування викладачів та студентів природничого відділення, та проведено активну дискусію з головним спеціалістом відділу захисту рослин фітосанітарної діагностики та прогнозування Управління фітосанітарної безпеки ГУ Держспоживслужби у Львівській області Михайлом ЯСІНСЬКИМ.
Обговорено питання здоров’я рослин та його впливу на продовольчу безпеку та сільське господарство, важливість дослідження рослин для розвитку сільського господарства, садівництва, лісництва, сталого виробництва високоякісних продуктів харчування та нехарчової продукції рослинного походження. Були заслухані доповіді здобувачів освіти, в яких звернено увагу на актуальні проблеми рослин.
Організований професійний діалог сприяєтиме підвищенню глобальної обізнаності щодо захисту здоров’я рослин, біорізноманіття та стимулювання економічного розвитку. Цікавим та змістовним було спілкування, та міжособистісна взаємодія учасників.
За активну участь у засіданні круглого столу учасників було відзначено грамотами, які вручила заступник директора з навчальної роботи Марія ХРАБКО

Залишити відповідь