Свято весни і краси

Ось і прийшла весна! А її теплий промінчик по-особливому торкнувся представників сильної половини Вишнянського коледжу ЛНАУ, які виявилися справжніми мужчинами і творили історію свята ВЕСНИ, КРАСИ та ЛЮБОВі!

Цими днями, днями весняного пробудження, студенти-хлопці коледжу під керівництвом викладачів Клебан О.Д., Дашкович Г.Д. та Булик У.І. влаштували юним представницям прекрасної статі справжнє свято ВЕСНИ, КРАСИ та ЛЮБОВІ.

Свято пройшло у форматі призначених ними на перервах зустрічей, на яких хлопці усіма зусиллями дарували дівчатам море позитивних емоцій, безліч теплих слів та приємні сюрпризи. На першій зустрічі «З любов’ю до Вас» студенти підкреслили, що дівчата – це втілення ніжності, неперевершеності та краси і заради них, милих, лагідних, вони готові припасти на коліно, тільки щоб заблищали їхні очі, а подаровані емоції залишились в пам’яті назавжди.

Друга зустріч «Дбаємо про Вашу красу та здоров’я» була присвячена турботі про красу та здоров’я дівчат. Турбота про красу і здоров’я – це нелегка щоденна праця, яка залежить від правильного харчування та здорового способу життя. Проявляючи таку турботу, хлопці без вагань висловлювали слова захоплення, дарували танець-руханку, щоб дівчата залишались для них назавжди ніжним сяйвом небосхилу. Родзинкою цієї зустрічі була презентація приготовлених студентами смаколиків: салатів «Богемський», «Маркіза» та «Парадіз», приготовлених із звичайних інгредієнтів, але вміло представлених і розрекламованих. Як підсумок цієї зустрічі, хлопці Вишнянського коледжу зазначили, що краса дівчини – починається у її серці.

Приємним сюрпризом виявилася для дівчат і наступна зустріч «Весняний Surprise», на якій вони були і здивовані, і заінтриговані, і переповнені приємними емоціями від приготовлених подарунків, що відрізнялися креативністю та оригінальністю. Хлопці кожної групи дарували для своїх одногрупниць кошики з квітами, солодощами, фруктами і іншими оригінальними предметами.

Ну яке ж свято для жінки без подвигів в її честь? Тому наступним дійством для дівчат стали командні ігри-естафети між відділеннями коледжу, в ході яких хлопці виборювали титули «Модниці», «Красуні», «Розумниці»,«Родзинки коледжу». До стійкої боротьби приєднались і викладачі, які не могли не підтримати і прекрасну стать викладацького складу коледжу та незламно боролись із молодими командами студентів коледжу. Найзавзятішими виявилися студенти економіко-правничого відділення , які здобули три титули для свого відділення. Команда природничого відділення здобула сертифікат на безкоштовну фотосесію для дівчат відділення, а команда викладачів гордо подарувала представницям викладацького складу титул «Модниці».

Цього дня чоловіки Вишнянського коледжу ЛНАУ довели, що дівчата – це втілення ніжності весни, аромату квітів, легкого подиху вітру та яскравого сяйва зірок. Вони визнали, що сила дівочої краси – безмежна, і саме вона надихає їх на такі звершення. Інтерактивна взаємодія викладачів та студентів, студентів в ході проведення таких заходів служить хорошим інструментом у виконанні одного з головних завдань педагога – прищепити особистості доброту, розвинути здатність на благородний вчинок та уміння мислити й обстоювати свої переконання у непростому сучасному соціумі.

Залишити відповідь