Складання Кваліфікаційного іспиту денна форма навчання спеціальність 081 Право

Справжнього успіху досягає той, хто ні на мить не зупиняється, для кого кожний фініш стає стартом для нових звершень.

Сьогодні існує чимало проблем на шляху до якісної освіти. Сьогодення студентів та науково-педагогічних працівників, як і кожного українця, доволі непросте. 

Для здобуття омріяного фаху потрібне визначення мети й концентрація вольових зусиль на його досягнення, віра у власні сили та перевірка їх дією.

Так,  здобувачі освіти спеціальності 081 Право  денної та заочної форм навчання успішно склали кваліфікаційний іспит  за фахом, до складу якого входять дисципліни: «Теорія держави і права», «Цивільне та сімейне право», «Кримінальне право».

Зі словами підтримки звернулася голова комісії, кандидат юридичних наук, доцент, професор кафедри права Львівського національного університету природокористування Богдана Ратушна, яка  побажала студентам успішного складання іспиту та закликала  не зупинятись на досягнутому, а продовжувати  подальше здобуття освіти у закладах вищої освіти.

В.о. директора Наталія привітала з успішним завершенням  навчання в коледжі    та  побажала  завжди вірити в себе  та вміти долати будь-які труднощі і бар’єри на шляху до заповітної мети. 

Залишити відповідь