СТУДЕНТИ ВИШНЯНСЬКОГО КОЛЕДЖУ ЛНАУ ВІДВІДАЛИ 23 КНИЖКОВИЙ ФОРУМ ВИДАВЦІВ У ЛЬВОВІ

СТУДЕНТИ  ВИШНЯНСЬКОГО  КОЛЕДЖУ  ЛНАУ  ВІДВІДАЛИ 23  КНИЖКОВИЙ  ФОРУМ  ВИДАВЦІВ  У  ЛЬВОВІ

23 рік поспіль прекрасне місто Лева зустрічає гостей з усіх куточків світу. Кажуть, філіжанка Львівської кави – це не лише горнятко чорного запашною напою, а й дух самого старого Львова, його душа і гордість, історія та віковічні традиції. Саме 15-18 вересня – це ті дні, коли Львів у прямому розумінні наповнився ароматом не тільки кави, а й книг.

Вже стало доброю традицією для студентів спеціальності «Правознавство» Вишнянського коледжу ЛНАУ відвідувати Форум видавців у Львові.  Студенти груп П-21, П-31 та П-32 разом з кураторами Заяць М.П., Заріцькою О.С. та Устиновською Т.Є. також були учасниками цього заходу.

Програма Форуму була насичена різноманітними презентаціями, дискусіями, читанням поезій та багатьма іншими заходами. Кожен з присутніх міг взяти участь у цих заходах і тим самим отримати задоволення від Форуму.

Для нас таким днем була п’ятниця. І не тому, що у цей день можна було прогуляти пари. Саме у п’ятницю проводилась велика кількість цікавих презентацій та автограф-сесій, які просто неможливо було оминути. Ми дізналися про нові книги, почули сучасну творчість, ми відкрили для себе творчий світ письменників, світ книг та їх поціновувачів.

Мені здається, додому ніхто не повернувся з пустими руками. Для нас, викладачів та студентів Вишнянського коледжу ЛНАУ, форум залишив після себе море приємних вражень.

Заріцька О.С.,

викладач Вишнянського коледжу ЛНАУ

Залишити відповідь