Конкурс «Мотивація нескорених 2.0»

Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» інформує, що в межах соціального проєкту «Scholarship в Україні» стартує конкурс «Мотивація нескорених 2.0». Організаторами Конкурсу є «Scholarship в Україні» за сприяння Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

Мета Конкурсу – підтримати талановиту молодь та заклади освіти, а також надати допомогу у їхньому просуванні у період кампанії залучення абітурієнтів. Цей конкурс надає унікальну можливість визнати та підкреслити досягнення здобувачів освіти через їхній талант та креативність. Пресконференція щодо старту Конкурсу за посиланням https://youtu.be/cUWWAwU7qTE?si=1aOsDxsXOCq_KUtx\

У Конкурсі «Мотивація нескорених 2.0» переможці (5 закладів освіти) отримують спеціальні нагороди у вигляді «наборів медійника», до якого входять:
веб-камера
освітлення
штатив
монопод
бездротові навушники.

Для отримання винагороди у Конкурсі, здобувачам освіти (командам) необхідно підготувати конкурсну роботу у форматі відеоролика/презентації, що відображатиме переваги освітнього закладу, в якому вони навчаються.

Темою цьогорічних робіт є «Імпульси освіти: конкурс креативних презентацій українських освітніх закладів».

Заявки на участь прийматимуться з 20 березня по 25 травня 2024 року на сторінці конкурсу https://100pidpysnykiv.com.ua/scholarship.html

Переглянути як проходили минулі конкурси можна за посиланням: https://scholarship.in.ua/provedeni-konkursi/

Залишити відповідь