На перехрестях долі

На перехрестях долі

Я, студентка Вишнянського коледжу ЛНАУ групи П-32, хочу розповісти історію мого вимушеного переселення на Львівщину. 1 вересня 2013 року я вступила у Луганський коледж будівництва, економіки та права. Закінчила там перший курс, а потім, через політичні обставини та бойові дії змушена була залишити свій рідний край та покинути домівку. Там залишились мої мама і батько, брат, бабуся і дідусь, друзі та родичі.

Продовжити навчання та досягнути поставленої, ще у Луганську, мети мені допомогли батьки. Саме вони порадили вибрати Вишнянський коледж ЛНАУ. Приїхавши туди, звичайно, мені було не лише сумно та самотньо, а й страшно. Адже в чужій стороні майже не було знайомих людей, готових мене підтримати та допомогти.

Сьогодні я дуже вдячна викладачам коледжу, адміністрації та своїм одногрупникам, які були поряд у цей нелегкий для мене час. Навчаючись тут майже два роки, я впевнено скажу, що кожна людина може пристосуватися до умов і знайти другий дім з новим майбутнім та великими перспективами. Я вдячна долі за те, що звела мене з незнайомими раніше викладачами та студентами Вишнянського коледжу ЛНАУ, які стали для мене вірними наставниками та друзями і дарують повагу, підтримку та тепло.

 Дись Вікторія

 студентка Вишнянського коледжу ЛНАУ

Залишити відповідь