Свято вручення дипломів із спеціальності «Організація виробництва»

27 січня 2017 року у Вишнянському коледжі відбулося свято вручення дипломів молодшого спеціаліста випускникам коледжу із спеціальності «Організація виробництва». Це свято незвичайне, воно поєднує у собі щем розставання, світлі надії і радість зустрічі з майбутнім.

Час має дивовижну властивість: він іде так повільно, а минає дуже швидко. Ще зовсім недавно цілком різні і не згуртовані , малі і цікаві вони прийшли у наш коледж. За три з половиною роки  стали веселим і дружнім колективом – групою ОВ-41.

Позаду залишились турботи і хвилювання студентського життя, а попереду багато цікавого і незвіданого. Студентські роки – цікаві  і незабутні, сповнені нових вражень, почуттів та емоцій.

За роки навчання наші випускники здобули нові знання, оволоділи навичками професії. Нехай те, що вони почерпнули у нашому коледжі допомагає їм долати перешкоди на життєвій дорозі, приймати мудрі рішення, досягати успіхів.

Нехай роки проведені у стінах нашого коледжу залишаться назавжди у ваших спогадах і у ваших серцях. Бажаємо вам успіхів і досягнень, злетів і подвигів, а ще міцного здоров’я, сонцесяйного щастя, вірного і щирого кохання.

В добру путь дорогі випускники!

Куратор групи Роздайбіда Надія Миколаївна

Залишити відповідь