Студенти груп П-31, П-32 спеціальності «Правознавство» разом із викладачами відвідали Львівську виправну колонію (№ 48)

06 квітня 2017 року студенти Вишнянського коледжу ЛНАУ груп П-31, П-32 спеціальності «Правознавство» разом із викладачами Гелешком Ю.Й, Репецьким Г.М. та Устиновською Т. Є. відвідали Львівську виправну колонію (№ 48) вул. Хоторівка 2, в рамках ознайомчої екскурсії з дисципліни Адвокатура на тему: «Адвокатура в кримінальному процесі». Даний захід обумовлений необхідністю ознайомитися з роботою виправної колонії та умовами відбування покарання засудженими та отримати додаткові знання з дисципліни.

Перед початком екскурсії заступник начальника по виховній та психологічній роботі Хлопик Юрій Орестович довів присутнім міри безпеки під час перебування на території установи.

Розпочався маршрут з кімнат побачень, де студенти ознайомилися з умовами надання тривалих побачень засудженим та їх родичам. Після чого пройшлись по плацу установи, побачили житлове приміщення та їдальню.

Дізналися студенти і про умови праці засуджених: відвідавши промислову зону. Під час екскурсії студенти ознайомилися з правовою основою, структурою та діяльністю відділів соціально-виховної, психологічної та реабілітаційної робити колонії, отримали вичерпні відповіді на всі питання, які їх цікавили щодо діяльності та функціонування колонії. В цілому студенти були приємно вражені умовами, в яких проживають засуджені, чистотою житлових приміщень, адже у багатьох викликало здивування щодо розбіжності своїх уявлень про колонію і реальністю в кращу сторону.

Після завершення екскурсії студенти поділилися своїми враженнями від побаченого та подякували керівництву установи за надану можливість та сприяння у відвідуванні установи, якість організації та проведення практично-навчального заходу.

Викладач: Устиновська Т.Є.

Залишити відповідь