ХРЕСНА ДОРОГА – ДОРОГА ОЧИЩЕННЯ ДУШІ ТА ТІЛА!!!

Мальовнича краса селища Страдч захоплює кожного мандрівника, що випадково або цілеспрямовано сюди потрапляє. Хресний шлях – одне з відомих місць, що розташувалося на Страдецькій горі.

Духовна Проща студентів до Страдча вже стала традицією. Щороку викладачі і студенти перебуваючи в часі великого посту здійснюють Хресну Ходу із спільною молитвою, яка об’єднує всіх учасників Прощі в одну велику родину, дякують Богові за прожитий благополучно рік і просять Божого благословення на майбутнє. Саме таку Хресну Дорогу пройшли 05 квітня 2017 року студенти групи П-21 та П-32 разом з кураторами груп Заяць М.П. та Устиновською Т.Є.

Студенти та викладачі здійснили тайну сповіді та мали змогу поспілкуватися з Отцем Володимиром, священником Рудківської греко-католицької церкви, який разом з нами пройшов Хресну Дорогу. Всі уважно слухали настанови Отця, задавали безліч питань і змогли почути відповіді, які ми не завжди знаходимо самі.

Хресна Дорога – це місце, яке зачаровує спокоєм і тишею, де повністю поринаєш в святості цього місця. Неймовірна краса соснового лісу і тиша сплелись в одному… Кожен промовляв слова молитов, вдивляючись в кожну стацію… Здавалось би така довга Хресна Дорога, а пролетіла, як мить…

Переживши усвідомлено всі стації, о. Володимир подякував за спільну молитву. Зовсім не втомлені і водночас піднесені духом, ми неохоче виїхали додому.

Хочу закликати всіх побувати у цьому Святому місці – Страдчі… Не пошкодуєте,  адже стан, в якому там знаходишся – не передати словами, це потрібно відчути…

Хресна Дорога у Страдчі – це не лише Хресна Дорога Мук Спасителя, це й наша власна Хресна Дорога очищення душі та тіла.

Залишити відповідь