Фінанси, банківська справа та страхування
Вибіркові дисципліни ОПП Фінанси, банківська справа та страхування (за вибором здобувача фахової передвищої освіти )
Вибірковий компонент | Назваосвітньої компоненти | Обсяг кредитівЄКТС | Посилання на силабуси |
ВК 1 | Основи фінансово-правових відносин | 4 | http://surl.li/pywlw |
Фінансовий контроль | 4 | http://surl.li/pywnl | |
Фінансовий та іпотечний ринок | 4 | http://surl.li/pywob | |
ВК 2 | Казначейська справа | 4 | http://surl.li/pywqi |
Фіскальна і митна політика | 4 | http://surl.li/pywqw | |
Економічний аналіз | 4 | http://surl.li/pywms | |
ВК 3 | Менеджмент | 3 | http://surl.li/pywpg |
Етика бізнесу | 3 | http://surl.li/pywpz | |
Маркетинг | 3 | http://surl.li/pywqn | |
ВК 4 | Бюджетна система та бюджетне планування | 4 | http://surl.li/pywpt |
Облік та звітність в бюджетних установах | 4 | http://surl.li/pywol | |
Оподаткування та звітність в бюджетних установах | 4 | http://surl.li/pywov |
Облік і оподаткування
Вибіркові дисципліни ОПП «Облік і оподаткування» (за вибором здобувача фахової перед вищої освіти)
Вибірковий компонент | Назва дисципліни | Обсяг кредитів ЄКТС | Посилання На силабуси |
ВК1 | Облік і аналіз ЗЕД | 4 | http://surl.li/pxknj |
Фінансовий ринок | 4 | http://surl.li/pxkkf | |
Облікова політика підприємства | 4 | http://surl.li/pxkmi | |
ВК 2 | Бухгалтерська звітність підприємства | 4 | http://surl.li/pysid |
Економічний аналіз | 4 | http://surl.li/pyshx | |
Аудит | 4 | http://surl.li/pysfo | |
ВК 3 | Менеджмент | 3 | http://surl.li/pxkov |
Етика бізнесу | 3 | http://surl.li/pxkom | |
Маркетинг | 3 | http://surl.li/pxknj | |
ВК4 | Управлінський облік | 4 | http://surl.li/pysdf |
Управління персоналом | 4 | http://surl.li/pysio | |
Облік у банках | 4 | http://surl.li/pxkmz |
Менеджмент
Вибіркові дисципліни ОПП Менеджмент (за вибором здобувача фахової передвищої освіти )
Вибірковий компонент | Назва освітньої компоненти | Обсяг кредитів ЄКТС | Посилання на силабуси |
ВК 1 | Технологія зберігання і переробки продукції сільського господарства | 4 | |
Виробничі процеси в сільському господарстві | |||
Основи технологій | |||
ВК 2 | Бухгалтерський облік | 4 | |
Основи обліку у малому бізнесі | |||
Основи оподаткування | |||
ВК 3 | Аграрне право | 4 | |
Правове забезпечення в менеджменті | |||
Світове господарство та міжнародні економічні відносини | |||
ВК 4 | Державне та регіональне управління | 4 | |
Основи державного регулювання економіки | |||
Менеджмент в державних організаціях |
Право
Вибіркові дисципліни ОПП Право(за вибором здобувача фахової передвищої освіти) | |||
Назва освітньої компоненти | кредити ЄКТС | Покликання на силабуси | |
ВК 1 | Основи римського цивільного права | 3 | http://surl.li/rixrm |
Порівняльне правознавство | http://surl.li/rixry | ||
Історія політичних і правових вчень | http://surl.li/rixsn | ||
ВК 2 | 2.1. Міжнародне приватне право | 4 | http://surl.li/rixtd |
2.2. Право Європейського Союзу | http://surl.li/rixto | ||
2.3. Захист права власності в практиці Європейського Союзу | http://surl.li/rixua | ||
ВК 3 | 3.1. Право соціального забезпечення | 3 | http://surl.li/rixxg |
3.2. Право інтелектуальної власності | http://surl.li/rixxq | ||
3.3. Інвестиційне право | http://surl.li/rixyr | ||
ВК 4 | 4.1.Фінансове право | 3 | http://surl.li/riycr |
4.2. Податкове право | http://surl.li/riyde | ||
4.3. Митне право | http://surl.li/riymg | ||
ВК 5 | 5.1. Екологічне право | 3 | http://surl.li/riymy |
5.2. Спадкове право | http://surl.li/riynh | ||
5.3. Житлове право | http://surl.li/riynw | ||
ВК 6 | 6.1. Нотаріат | 3 | http://surl.li/riypo |
6.2. Адвокатура | http://surl.li/riypx | ||
6.3. Виконавче провадження | http://surl.li/riyqh | ||
Загальний обсяг | 19 |
Агрономія
Вибіркові дисципліни ОПП Агрономія (за вибором здобувача фахової передвищої освіти) | |||
Назва освітніх компонентів | кредити ЄКТС | Посилання на силабуси | |
ВК 1 | 1.1.Соціологія | 3 | http://surl.li/pxnox |
1.2.Логіка | http://surl.li/pxtgi | ||
1.3.Культурологія | http://surl.li/pxtha | ||
ВК 2 | 2.1. Квітництво | 3 | http://surl.li/pxths |
2.2.Основи дослідницької справи | http://surl.li/pxtip | ||
2.3. Промислова санітарія | http://surl.li/pxtiw | ||
ВК 3 | 3.1. Органічне землеробство | 3 | http://surl.li/pxtje |
3.2. Управління якістю продукції тваринництва | http://surl.li/pxtjz | ||
3.3. Геохімія довкілля | http://surl.li/pxtkl | ||
ВК 4 | 4.1. Основи підприємництва та маркетингу | 3 | http://surl.li/pxmjm |
4.2. Інформаційні технології сучасного рослинництва | http://surl.li/pxtlp | ||
4.3. Проектування технологічних процесів у рослинництві | http://surl.li/pxtmg | ||
ВК 5 | 5.1. Основи тваринництва і бджільництва | 3 | http://surl.li/pxtmn |
5.2. Лікарські та технічні культури | http://surl.li/pxtnu | ||
5.3. Екологічна експертиза | http://surl.li/pxtok | ||
ВК 6 | 6.1. Органічне виробництво | 4 | http://surl.li/pxtpi |
6.2. Охорона грунтів | http://surl.li/pxtow | ||
6.3. Сівозміна в сучасному землеробстві | http://surl.li/pxtfr | ||
Загальний обсяг | 19 |
Ветеринарна медицина
Вибіркові дисципліни ОПП Ветеринарна медицина (за вибором здобувача фахової передвищої освіти) | |||
Назва освітніх компонентів | кредити ЄКТС | Посилання на силабуси | |
ВК 1 | Соціологія | 3 | http://surl.li/kdwwh |
Логіка | http://surl.li/pxitd | ||
Сімейна і побутова культура | http://surl.li/pxitd | ||
ВК 2 | Менеджмент та маркетинг ветеринарної медицини | 3 | http://surl.li/pxnox |
Управління якістю продукції тваринництва | |||
Система управління безпечністю харчових продуктів та кормів | |||
ВК 3 | Бджільництво | 4 | http://surl.li/kdwwh |
Етології і благополуччя тварин | |||
Біобезпека, біозахист, біоетика | |||
ВК 4 | Сільськогосподарська радіоекологія | 4 | http://surl.li/pxnox |
Агробіотехнології | http://surl.li/pxitd | ||
Зоопсихологія | http://surl.li/pxitd | ||
ВК 5 | Хвороби дрібних тварин | 4 | http://surl.li/pxitd |
Технологія переробки продукції тваринництва | http://surl.li/pzlkl | ||
Промислова санітарія | http://surl.li/pzljq | ||
ВК 6 | Основи стандартизації | 3 | |
Гігієна харчових продуктів і кормів | http://surl.li/pxitd | ||
Основи аптечної справи у ветеринарній медицині | |||
Загальний обсяг | 21 |