Відкритий урок провів викладач Бешлей М. Р.

21 жовтня в групі В – 31 для студентів природничого відділення із спеціальності “Ветеринарна медицина” був проведений відкритий урок з дисципліни “Епізоотологія” викладачем Бешлей Мартою Романівною.Тема уроку “Туберкульоз”.На уроці були присутні 7 викладачів спецпредметів,методист коледжу Данилко Б.В та завідувач відділенням Ковалко П.П.

Викладач вибрала вид зайняття “Лекція з елементами бесіди”,що дало можливість опитати багато студентів.З перших хвилин зайняття студенти активно включились в хід уроку:відповідали на поставлені запитання,доповнювали відповіді своїх товаришів,що дало змогу викладачу виставити 10 позитивних оцінок. Дуже гарно Марта Романівна сформувала мету та основні завдання нової теми,наголосила про небезпечність туберкульозу як для тварин,так для людей.

Всі елементи уроку витримані в часі.Матеріал подавався виразною,чіткою,літературною мовою,так,щоб студенти могли основні положення теми записати в конспект. Після кожного питання методом фронтальної бесіди йшло закріплення матеріалу. На уроці Марта Романівна використала багато патматеріалів, мультимедійні матеріали, активно використовувала дошку. Багато запитань було у студентів і щодо  профілактики туберкульозу у людей. Після обговорення, всі на відкритому занятті викладачі ухвалили: урок пройшов на високому педадогічному рівні та побажали Бешлей М. Р. подальших успіхів у викладацькій діяльності.

Голова циклової комісії ветеринарних дисциплін Кузь О. Г.

Залишити відповідь