Методичне об´єднання завідувачів методичних кабінетів, методистів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації

Методичне об´єднання завідувачів методичних кабінетів, методистів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області

31 травня на базі нашого коледжу відбулось методичне об´єднання завідувачів методичних кабінетів, методистів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області.

Останній день весни… А завтра літо… Маленький мікроавтобус звертає з траси Львів-Самбір у мальовниче село Вишня, що біля Рудок. Біля входу у коледж, де висить меморіальна дошка Володимиру Жеребному, зустрічаємо гостей. Всі прямуємо у методичний кабінет, де за склянкою прохолодної води або чашкою кави, можна було ознайомитись із виставковими методичними роботами викладачів коледжу.

З вітальним словом гостей зустріла заступник директора з навчальної роботи Храбко Марія Іванівна (на жаль, директор був у відрядженні), яка ознайомила присутніх з історією закладу та його матеріально-технічною базою.

Методист Бешлей Катерина Стахівна розповіла про особливості методичної роботи коледжу, а Романів Тетяна Олександрівна, голова методичного об´єнання кураторів академічних груп, поділилась досвідом роботи з національно-патріотичного виховання.

Гості відвідали музей коледжу національно-визвольної боротьби українського народу ХХ-ХІ століть, де під керівництвом викладача Спринь Оксани Володимирівни провели екскурсію студенти, а також виховний захід «Хто загинув за Вкраїну – буде жити у віках», у який вклали душу викладачі Белей Оксана Данилівна та Глушко Катерина Михайлівна.

Всім відомо, що Вишнянський коледж розташований у 2-ох корпусах. Другий корпус – це замок збудований ще у ХІХ ст. відомим польським драматургом Олександром Фредром, дідусем митрополита Андрея Шептицького. Звичайно, не обійшлось без цікавої екскурсії по замку, яку провів викладач історії Гренюх Петро Зеновійович, та парком, де з реліктовими деревами, що насаджені ще бабусею Андрея Шептицького, під керівництвом викладача біології Скочиляс Лілії Миколаївни, познайомили присутніх студенти коледжу.

Побували наші гості і у костелі Успіння Пресвятої Богородиці міста Рудок, де знаходиться копія чудотворної ікони Матері Божої Рудківської. Меценатом у будові цього костелу був сам Олександр Фредро, в цьому костелі він і похоронений разом з родиною.

Підбила підсумки роботи методичного об´єднання голова методичного об´єднання завідувачів методичних кабінетів та методистів Львівської області Михайлишин Романа Романівна.

Ми раді гостям, що побували у нас. Усім щиро вдячні за клопітку працю, яка принесла неабияке задоволення, і, звичайно, плідний результат.

Залишити відповідь