«НІЖНА МЕЛОДІЯ ОСЕНІ»

«НІЖНА МЕЛОДІЯ ОСЕНІ»

Дехто переконаний, що осінь – це суцільні дощі, похмура погода, а відповідно і, настрій не особливо радісний. Оптимісти ж стверджують, що вона по-своєму прекрасна і приваблива своєю палітрою кольорів, якої не побачиш іншої пори року, щедрістю ланів і садів, швидкою зміною декорацій, що їх осінь, як великий мандрівний театр змінює щодня, щогодини., І щороку разом із природою кожен переживає його, переживає свій листопад…

Для студенів юридичного відділення ця пора знаменна ще й  тим, що у жовтні 2015 року у Вишнянському коледжі ЛНАУ було проведено відкритий виховний захід «Ніжна мелодія осені». Сценаристи і постановники цього дійства – викладачі  Устиновська Т.Є. та Романяк О.М. хотіли донести щемливе почуття осені, яке живе в душі кожної людини.

Талановита молодь приємно здивувала всіх присутніх сценічною майстерністю, артистичністю і професійним виконанням своїх ролей під час проведення цього заходу. Краса осені була передана глядачам переглядом слайд-шоу з осінніми пейзажами.

Вокальні таланти, прекрасне оформлення сцени в своєму поєднанні змусило з затамуванням подиху слухати музичні вітання у виконанні Гавриляк І., МозульХ., Левовича Л., Севери М., Степаняк М. та Середич М.

Особливе захоплення глядачів викликав виступ професійних танцюристів, які під ніжну мелодію осені на слова Ліни Костенко «Осінній день» закружляли у вальсі.

А ще студенти здійснили мандрівку у чарівний світ конкурсу «Королева осені». Учасниці юридичного відділення розкрили образ осені, реалізували художній задум, представили композиції під назвою «Осіння фантазія». Яка майстерність, які оригінальні, ексклюзивні композиції підготували наші дівчата. Королевою осені обрали юну першокурсницю Лоцко Марію.

Свято було  веселим і яскравим. Глядачі отримали масу задоволення та великий заряд позитиву.

Несіть у життя поезію, романтику й вогонь творчості… Бо це – вічне серед суєтного. Бо це – в душі кожної людини.

Викладачі Вишнянського коледжу ЛНАУ

Романяк О.М. , Устиновська Т.Є.

 

Залишити відповідь