Перші наукові горизонти

Перші наукові горизонти

Уже вкотре юридичне відділення Вишнянського коледжу ЛНАУ організовує чудовий захід, спрямований на реалізацію студентами можливості здобути досвід у сфері права.

18 травня 2016 року  відбулась V РЕГІОНАЛЬНА МІЖВУЗІВСЬКА СТУДЕНТСЬКА НАУКОВО – ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ на тему: «Україна на шляху до реформ: політико – правові аспекти сучасності».

Вступне слово проголосив директор коледжу Вантух А.Є., підкресливши надзвичайну актуальність запропонованої тематики, побажав студентам, викладачам та гостям заходу успіхів, плідної праці та конструктивних дискусій.

Програму заходу представив завідувач юридичного відділення Заріцький М.Д. і запросив до слова гостей, що прибули з різних державних установ сусідніх міст та районів. Цікаві думки висловлювали виступаючі щодо сучасних реформ, які проводяться сьогодні  чи накреслені на майбутнє в Україні.

Мої враження від конференції якнайкращі. Я вперше побувала на заході такого високого рівня і як студентка ІІ курсу дізналася для себе багато нового і цікавого з питань реформування сучасного суспільства. За тематикою доповідей учасники працювали у двох секціях: «Право» та «Суспільні, природничі та економічні науки». Впродовж заходу студенти різних навчальних закладів мали можливість виступити та презентувати свої доповіді. Кожен виступ викликав жваві обговорення, дискусії, виявивши багато теоретичних та практичних проблем.

Конференція завершилася привітанням та врученням сертифікатів. Враховуючи актуальність тематики та високий рівень підготовлених доповідей, було надруковано  Збірника матеріалів конференції.

Така зустріч стала чудовою нагодою обмінятися досвідом та отримати нові знання з найактуальніших тем сучасності. Від імені усіх студентів дякую організаторам конференції і висловлюю надію на  те, що такі наукові студентські заходи у нашому закладі проводитимуться і надалі. А студентам бажаю нехай усім легко відкриваються нові наукові горизонти, які допоможуть змінити життя на краще.

Студентка ІІ курсу

юридичного відділення

Пукшин Людмила

Залишити відповідь