Страдч – місце, обране Богом

Страдч – місце, обране Богом

 

29 березня 2016 року студенти Вишнянського коледжу разом з куратором Б-21 групи Клебан О.Д відвідали одне із найсвятіших місць – село Страдч.

    Страдч- це місце, де ми можемо випросити в Бога дуже багато ласк, де людина набирається такої благодатної, позитивної Божої енергетики, що може поділитись навіть нею зі своїми ближніми вернувшись додому, головне щоб молитва була справді щира.

    Страдч для віруючої християнської душі має не тільки велике пізнавальне, але перш за все – духовне значення. Бо це місце особливе. Обдароване красою природи, напоєне молитвами. Тут душа наповнюється особливим спокоєм, умиротворенням.
Свята Страдецька Гора – є відомим відпустовим місцем. Що означає сам термін “відпуст”? Відпуст – це є прощення дочасних кар за відпущені вже гріхи в Сповіді. Однією з найважливіших умов отримання відпусту – є особисте навернення людини, у випадку важких гріхів – Сповідь, і прийняття Святих Тайн.

Студенти побували на Службі Божі,де приступили до святих Таїнств Сповіді і Причастя ,а також пройшли хресну дорогу. Там ми відчули те, що не можна передати словами , Божа Благодать ,надзвичайний душевний спокій ,відчуття святості ,чуда , Божої присутності ,туда треба поїхати , бо це щось надзвичайне ,і обов’язково виникає бажання поїхати в Страдч ще . Неймовірна краса соснового лісу і тишина сплелись в одному, кожен промовляв слова молитов, вдивляючись в кожну стацію…Здавалось би така довга Хресна Дорога, а пролетіла, як мить…Хресна дорога, якою ми пройшли, дала змогу відновити душевну рівновагу, відійти від буденності та турбот.

Дуже сподобалось всередині в печері, там просто неперевершений спокій. Прекрасне місце для молитви.

Після поїздки до Страдча, в спілкуванні з Богом ми відчули полегшення, очищення, піднесеність, радість, щастя, пізнали велич Його любові до нас.

Страдч- це місце, де ми можемо випросити в Бога дуже багато ласк, де людина набирається такої благодатної, позитивної Божої енергетики, що може поділитись навіть нею зі своїми ближніми вернувшись додому, головне щоб молитва була справді щира.

Хочу закликати всіх побувати у цьому Святому місці – Страдчі… Не пошкодуєте,  адже стан, в якому там знаходишся – не передати словами, це потрібно відчути…

Заяць Наталя студентка групи Б-21

Залишити відповідь