Футбол став для мене не просто захопленням, а певним смислом життя

Звати мене Софія Равська. Я студентка ІІ курсу юридичного відділення Вишнянського коледжу. Проживаю у невеличкому мальовничому містечку Буськ, що на Львівщині. Ще змалечку у мене було багато захоплень, проте найбільше любила спостерігати за грою у футбол. Спершу копала м’яча у дворі, на стадіоні з ровесниками, а далі зрозуміла що футбол став для мене не просто захопленням, а певним смислом життя. Ще навчаючись у школі мене запросили у команду рідного міста СК «Надбужжя». Ми брали участь у різних турнірах, як районного так і обласного значення. Це і «Кубок мера Львова», міжнародний турнір з нагоди Дня спортовця, міжнародний жіночий турнір з міні-футболу «Різдвяні зустрічі» та ін..

Футбол це не легка гра, як здається на перший погляд, тим паче для дівчат. Але емоції, переживання, перемоги додають сил і снаги тренуватися і досягати поставленої мети.

Найбільше позитивних вражень залишилося у мене після чемпіонату Львівської області з жіночого футболу, де СК «Надбужжя» здобув звання чемпіона області, а мене визнано і нагороджено пам’ятною статуеткою.

Я добре розумію, що футбол – це командна гра і завжди намагаюся прикласти максимум зусиль, щоб головний приз виборола наша команда.

Нещодавно мене запросили у збірну Львівської області з жіночого футболу. Сподіваюся на не менш вдалі виступи у І лізі України.

Залишити відповідь