ВИЇЗНА ЛЕКЦІЯ В ГОРОДОЦЬКИЙ РАЙОННИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ

ВИЇЗНА ЛЕКЦІЯ В ГОРОДОЦЬКИЙ РАЙОННИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ

 

У грудні 2015 року студенти-юристи Вишнянського коледжу ЛНАУ з викладачем дисципліни “Трудове право» Галушкою Н.О. відвідали Городоцький районний центр зайнятості. Протягом зустрічі студентів ознайомили з діяльністю центру зайнятості, функціонально-просторовими секторами, повним спектром послуг, що надає служба зайнятості роботодавцям та незайнятому населенню. Майбутні студенти-юристи мали можливість ознайомитися з роботою структурних підрозділів центру, інформацією про наявні вакансії на ринку праці, пропозиціями щодо майбутнього працевлаштування.

Підготовка фахівців різноманітних сфер діяльності, підбір та навчання кадрів, взаємодія зацікавлених сторін у підборі, навчанні та працевлаштуванні, укомплектування штату зі здібних працівників – це лише частина того, на що роботодавець може розраховувати при взаємодії зі службою зайнятості, головне при цьому – почути побажання один одного.

Було розкрито широке коло питань, пов’язаних зі співпрацею державної служби зайнятості з роботодавцями. Підтвердивши ще раз, що в разі дотримання всіх правил, виконання поставлених завдань та врахування побажань принесуть користь усім учасникам трудових відносин.

Студенти виявили зацікавленість щодо наданої інформації, зокрема висловили бажання обов’язково прийняти участь у інтерактивних заняттях, тренінгах спілкування з роботодавцем, які є дуже популярні та ефективні для майбутнього працевлаштування молодих осіб.

Корисною для студентів була інформація про актуальні професії у Городоцькому районі, перспективи працевлаштування. Зокрема служба зайнятості пропонує студентам сприяння у працевлаштуванні на перше робоче місце з наданням дотації.

Завершився екскурс-тренінг ознайомленням з професіограмами різних професій та спеціальностей.

Подібна співпраця вищих навчальних закладів міста та центру зайнятості допомагає студентам успішно працевлаштуватись після завершення навчання.

Голова циклової комісії                                                                 Галушка Н.О.

Залишити відповідь