ЗРОБИМО УКРАЇНУ ЧИСТОЮ!

ЗРОБИМО  УКРАЇНУ  ЧИСТОЮ!

 Теплий вітерець, яскраве сонце, дзвінкий спів пташок приносять людям гарний настрій з приходом весни.  А традиції та звичаї нашого коледжу вчать нас бути добрими господарями, і напередодні свят наводити порядок, прибирати як у власних оселях, так і на подвір’ях. Тому із великим задоволення у рамках щорічної всеукраїнської акції “За чисте довкілля” студенти та викладачі юридичного відділення Вишнянського коледжу ЛНАУ взяли участь у щорічному місячнику чистоти і порядку.  Його метою є не лише прибирання території, а й змінення свідомості студентів, їх ставлення до навколишнього середовища, та виховання звички не смітити і дбати про довкілля; привити любов юнаків і дівчат до правильного поводження з відходами та сприянню їх подальшої переробки; формування національної свідомості відповідального ставлення до довкілля та активізації її громадянської позиції.

Учасники акції упорядкували прилеглі до навчального корпусу та гуртожитків території, побілили дерева і кущі, прибрали сміття та сухе листя, посадили квіти на клумбах, тощо.

Студентська молодь підхопила девіз: «Ми прибрали це місце! Збережіть тут чистоту!», «Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять!»

Поважна громадо коледжу! Зробімо все, аби наші краєвиди тішили око і веселили душу.

Завідувач юридичного відділення

Микола Заріцький

Залишити відповідь