Семінар «Інноваційна діяльність педагога – ознака сучасності освіти»

Семінар «Інноваційна діяльність педагога – ознака сучасності освіти»

06 квітня 2016 року в Науково-методичному центрі «Агроосвіта» відбувся педагогічний семінар «Інноваційна діяльність педагога – ознака сучасності освіти» за участю викладачів дисциплін галузі знань «Економіка та підприємництво» та спеціальності «Правознавство». Учасниками семінару також були викладачі Вишнянського коледжу ЛНАУ Заяць М.П., Роздайбіда Н.М., Устиновська Т.Є.

На семінарі обговорювалися питання застосування інноваційних технологій підготовки фахівців сучасного рівня, використання «Хмарних технологій» в інтегрованому навчанні як інноваційний метод формування професійних компетентностей під час підготовки фахівців та використання цифрової педагогіки. Доповідачами акцентувалася увага на використання англійської мови в навчальному процесі при проведенні навчальних занять, самостійному вивченні дисципліни, організації гурткової та позааудиторної роботи.

Учасники семінару відвідали «Медіа-центр» в якому ознайомилися з процесом створення  електронних засобів навчання: зокрема електронних посібників, відеофільмів. Також вони мали можливість переглянути роботи переможців конкурсу «Педагогічні інновації» як результат творчого пошуку педагога.

Організаторами семінару було проведено екскурсію по Музею українського костюма та української писанки.

Участь у семінарі спонукає викладачів використовувати інноваційні технології при проведенні лекційних, семінарських та практичних занять, що зробить їх цікавішими, змістовнішими та активізує діяльність студентів.

Робота  семінару залишила хороші враження для всіх.

Викладач Вишнянського коледжу ЛНАУ

Заяць М.П.

Залишити відповідь