Конференція на тему “ФОРМУВАННЯ ТА РОЗВИТОК НАЦІОНАЛЬНОГО ЗАКОНОДАВСТВА: ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ВЕКТОР – НОВІ ВИКЛИКИ ТА МОЖЛИВОСТІ”

ФОРМУВАННЯ ТА РОЗВИТОК НАЦІОНАЛЬНОГО ЗАКОНОДАВСТВА: ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ВЕКТОР – НОВІ ВИКЛИКИ ТА МОЖЛИВОСТІ

18 травня 2017 року на базі Вишнянського коледжу ЛНАУ відбулася VI регіональна міжвузівська студентська науково-практична конференція на тему: “Формування та розвиток національного законодавства: європейський вектор – нові виклики та можливості”.

Участь у конференції взяли викладачі і студенти з Львівського торговельно-економічного університету, Львівського державного університету внутрішніх справ, Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького, Володимир-Волинського агротехнічного коледжу, Вишнянського коледжу ЛНАУ, Стрийського коледжу ЛНАУ, ВСП Рівненського коледжу НУБіП.

У своєму вступному слові директор коледжу, кандидат сільськогосподарських наук Вантух Андрій Євгенович привітав учасників конференції та відзначив, що зважаючи на європейський вектор розвитку нашої держави, питання щодо формування та розвитку національного законодавства в контексті євроінтеграції хвилюють молоде покоління. Він наголосив на актуальності теми конференції у зв’язку з проведенням у державі реформ, постійною зміною нормативно-правового забезпечення в цілому й в окремих її галузях.

Серед почесних гостей конференції, які виступили з вітальними словами були: Місько Віктор Іванович генеральний директор українсько-німецького ТзОВ «Хінкель-Когут»; Галушка Григорій Миколайовичй – юрисконсульт ТзОВ «ФЕРОЗІТ», SP.Z.o.o. Feropol, p.prezes; Котуха Олександр Степанович декан юридичного факультету, доц. кафедри цивільного права та процесу Львівського торговельно-економічного університету; Євхутич Ірина Миколаївна – доцент кафедри цивільного права і процесу факультету №2 інституту з підготовки фахівців для підрозділів НП ЛьвДУВС, кандидат юридичних наук; Сав’юк Ігор Вікторович – завідувач правничим відділенням Володимир-Волинського агротехнічного коледжу.

Після завершення урочистої частини, конференція перейшла до роботи в режимі пленарних засідань. Пленарні засідання проходили у формі активного спілкування, дебати носили жвавий, актуальний характер. Учасники науково-практичної конференції за результатами обговорення порушених при його проведенні проблем визнали, що в сучасних умовах реформування України є багато актуальних питань, які потребують юридичного забезпечення. Плідна робота усіх учасників конференції та чудовий настрій полишили масу позитивних вражень від зустрічі.

Наприкінці заходу всі отримали сертифікати та зробили загальне фото учасників конференції.

Завдячуючи таким конференціям, відбувається подальше стимулювання досягнення вагомих результатів на науковій ниві, що є запорукою успішної практичної діяльності.

Залишити відповідь