НАШІ СТУДЕНТИ НА ПРАКТИЦІ У НІМЕЧЧИНІ

Сучасному сільськогосподарському виробництву з різними формами власності та господарювання потрібні фахівці, які добре володіють професією, творчо мислять і самостійно вирішують виробничі питання. Ринок праці сьогодні вимагає чіткого визначення компетентності спеціаліста різного рівня, розкриття його професійної майстерності. Поставлені завдання можуть успішно виконати лише ті спеціалісти, які добре володіють теоретичними знаннями і практичними навиками.

Це добре розуміють у Вишнянськомуколеджі Львівського НАУ, тому шукають бази проходження практик не тільки в провідних аграрних підприємствах нашого регіону, а також з аграрними підприємствами європейських країн.

З 23 квітня по 22 жовтня 2017 року студенти Вишнянського коледжу ЛНАУ Мельникович Галина (гр. В-41), Трускавецький Володимир (гр. В-41), Скабара Андрій (гр. А-41) та Бурячок Степан (гр. А-41) успішно пройшли в сільськогосподарському сімейному підприємстві Christoph Maigler міста Штутгарда південної Німеччини практику з підвищення рівня кваліфікації в сільському господарстві.

Підвищення кваліфікації здійснено на основі спільної угоди, укладеної в 2016 році між некомерційним об´єднанням АграрКонтакте Інтернаціональ м. Штутгарт федеральної землі Баден-Вюртемберг та Вишнянським коледжем Львівського національного аграрного університету.

Студентка нашого коледжу Галина Мельникович зайняла 1 місце в програмі для практикантів з України та за ведення щоденника з сільськогосподарської практики в південній Німеччині.

Дирекція та студенти коледжу вітають Галину Мельникович, бажають їй подальших творчих успіхів та реалізації у професійній діяльності. А всіх, хто бажає підняти економіку України в аграрній сфері запрошуємо до нас на навчання. Нехай бажання вчитись надихає всіх на креативний успіх, який би підняв аграрну сферу нашої держави до рівня розвитку економіки країн Євросоюзу.

Залишити відповідь