Студенти спеціальності «Правознавство» прийняли участь у студентській науково-практичній конференції в  м.Володимир-Волинськ

27 жовтня 2016р. у Володимир-Волинському агротехнічному коледжі  відбулася студентська науково-практична конференція “Судова реформа в Україні: історія та сучасність. Яким буде нове правосуддя в Україні”.

Учасники конференції мали змогу дізнатися чимало нового та поділитися своїми міркуваннями, щодо обраної теми.

Участь у конференції справила на мене незабутнє враження. Оскільки, хочу зауважити, що доповіді учасників торкнулись найактуальніших питань заданої теми. Було приємно побачити, що студенство приділяє багато уваги вивченню і дослідженню цієї теми.

Слід відмітити рівень доповідачів в аудиторії, оскільки всі учасники конференції були добре підготовлені. Студентська аудиторія жваво реагувала на виступ учасника, розгорталися дискусії, щодо питань які висвітлювалися доповідачами,  кожен мав змогу висловити саме свою точку зору щодо сказаного.

Доповідати перед учасниками конференції, було легко, оскільки в аудиторії панувала атмосфера зосередженості та зацікавленості в почутому. Організація таких конференцій дає змогу поділитися вже набутими знаннями в даній сфері права зі студентами інших навчальних закладів.

Дякую організаторам за високий рівень проведення  конференції. Сподіваюсь, що такі студентські заходи будуть проводитись і у майбутньому, адже така робота сприяє поглибленню знань та творчому пошуку.

 

 

 

Залишити відповідь