Дійство «Сіячам вічного, доброго, мудрого.»

2 жовтня 2015 року в Вишнянському коледжі ЛНАУ проведено дійство «Сіячам вічного, доброго, мудрого.» На свято були запрошені викладачі коледжу, а також ветерани праці – пенсіонери. Директор коледжу Вантух А.Є. привітав всіх освітян з Днем працівника освіти. В своєму  виступі  підкреслив унікальність, благородність та мудрість професії вчителя. Побажав всім творчих успіхів, натхнення, всіх земних благ. Подякував педагогам-ветеранам, що завітали до коледжу і запросив їх до співпраці по оформленню музею навчального закладу.

Дирекція коледжу, профком нагородив кращих викладачів грамотами: Житняк Є.А., Данилко Г.Г., Шмигельську М.І., Шмигельського Є.М., Капітанця І.Б., Заріцьку О.С., Кузь О.Г., Романів Т.О., Васьків І.І..

Викладачам – пенсіонерам були вручені подяки, квіти та солодощі. Від ветеранів-педагогів з вітальною адресою виступили Залозна О.Г. та Яремко О.М..

Студентська молодь коледжу також щиро привітала викладачів зі святом освітян. Учасники художньої самодіяльності подарували музичне вітання своїм класним керівникам, наставникам , а також адміністрації коледжу.

Зав. бібліотекою                                             Н.М. Рибак

Залишити відповідь